Zivi zdravo budi 'fit'

ZDRAVLJE JE BOGATSTVO ...zastitite ga

 

visokokvalitetni dodaci prehrani na biljnoj bazi

Linkovi

 

Cinjenica da dobro zdravlje ovisi o dobroj prehrani opce je priznata!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  PROIZVODI:

Antioksidanti

Antioksidanti su tvari koje uklanjanju tzv. slobodne radikale tj.oksidanse koji nam ostecuju stanice, tvari koje nastaju kao uzgredni proizvod pri razgradnji hrane.Kako idu godine tako tijelo proizvodi sve manje antioksidanata koji su nasi zastitnici.Kada se u tijelu nakupe vece kolicine slobodnih radikala nase zdravlje je u opasnosti.Jedno od najcescih oboljenja danasnjice povezano je sa oksidativnim promjenama.To su bolesti srca i krvnih zila.

Antioksidanti-za energiju i koncentraciju

Naziv

Energy and Memory

 

Cijena

165.33Kn

 

Kratki opis

Formula za koncentraciju i energiju antioksidansi
Hranjive tvari neophodne za suvremenog covjeka kome je dan prekratak i ispunjen brojnim obvezama. Ova formula sadrži antioksidanse, te za mozak brzo iskoristivu hranu kolin i lecitin. Ekstrakt amazonske biljke Guarane dodatno povecava budnost i koncentraciju te radnu ucinkovitost. Idealan je partner svima jer postiže osvježavajuci ucinak na cijeli organizam.

 

Retail cijena

124.00Kn

antioksidanti

Naziv

Super CoQ10 Plus

 

Cijena

301.33Kn

 

Kratki opis

Koenzim Q10 - energija srca antioksidansi/antioksidanti
Jedan od najjacih antioksidanasa cija proizvodnja u ljudskom organizmu opada nakon 35. godine života, te se stoga preporucuje njegova suplementacija. Neophodan za rad svih vitalnih organa, narocito srca, kojima osigurava potrebnu energiju. Dodatno sadrži antioksidanse bea karoten, vitamin E i selen za potpunije djelovanje.

 

Retail cijena

226.00Kn

Naziv

Koenzim Q10

   

Cijena

205.33Kn

   

Kratki opis

 

   

Retail cijena

154.00Kn

antioksidanti-lutein-za oci

Naziv

Lutein

   

Cijena

212.00Kn

   

Kratki opis

Zaštitnik ociju antioksidanti
Karotenoid - antioksidans za zaštitu od slobodnih radikala sa specificnim zaštitnim djelovanjem na oci od UV i ostalih zracenja (racunala, TV). Idealan proizvod u ljetnim mjesecima ili na skijanju kada su oci dodatno izložene vecoj kolicini zracenja. Preporucuje se i u prevenciji stvaranja sive mrene..

   

Retail cijena

159.00Kn

Naziv

Sublingual Koenzim Q10 - 30mg

   

Cijena

193.33Kn

   

Kratki opis

Koenzim Q10 ima jedinstvenu moć prožimanja cijelog organizma, svake stanice. Brojna otkrića potvrđuju važnost njegove svakodnevne preventivne uporabe kao i kliničke primjene. Uz već poznati kardio-protektivno djelovanje, dokazano je da koenzim Q10 može usporiti degenerativne procese, te poboljšati stanje kod već postojećih procesa

  30 tbl.

Retail cijena

145.00Kn

 
 

natrag na proizvode

Ravnoteza slobodnih radikala i antioksidansa osnovni je preduvjet za funkcioniranje organizma tj. za zdravlje. Zato je vazno redovito uzimanje antioksidansa ,kao sto su odredjeni vitamini, oligoelementi i ljekovito bilje.

Medjutim ,umjesto,dodavanja pojedinacnih vitamina ,puno je djelotvorniji unos slozenih preparata,koji razvijaju sinergisticko djelovanje.Oni u optimalnom sastavu sadrze tvari ni manje ni vise od stvarnih potreba organizma.Ovakva slozena formula je Mega Protect (dolje).

Google
 

OSTALI DODACI

za ozdravljenje jetre

Naziv

Liver Aid

   

Cijena

326.67Kn

   

Kratki opis

Zaštita jetre i regeneracija organizma
Sadrži ekstrakt biljke Sylibum marianum, kompleks aminokiselina, kolin i lecitin koji zajedno doprinose cišcenju i boljoj funkciji jetre. Jetra je organ koji je posebno izložen štetnim tvarima iz okoliša (teški metali, razne kemikalije, pesticidi, aditivi, konzervansi...) i prekomjernom unosu lijekova i alkohola, te se zbog toga ovaj proizvod preporucuje uzimati periodicno, kao potporu u procesima cišcenja i regeneracijel.

   

Retail cijena

245.00Kn

za vitalnost

Naziv

Vitalizer

   

Cijena

156.00Kn

   

Kratki opis

Proizvod sadrži biljke koje predstavljaju prirodno rješenje problema preopterećenosti i prezaposlenosti inače zdravih mladih ljudi.

   

Retail cijena

117.00Kn

Naziv

Smokerade

 

Cijena

170.67Kn

 

Kratki opis

Zaštita od toksina iz zagadenog zraka i cigaretnog dima
Jedinstvena formula koja ukljucuje prirodne antioksidanse, elaginsku kiselinu i biljke za ucinkovitu zaštitu organizma od utjecaja slobodnih radikala iz okoline (ispušni plinovi, cigarete).
Preporucuje se i osobama s problemima dišnog sustava i sinusa, te svim aktivnim i pasivnim pušacima. Svakodnevni proizvod za urbanog covjeka.

 

 

Retail cijena

128.00Kn

antioksidant u borbi protiv starenja

Naziv

Mega Protect4Life

 

Cijena

246.67Kn

 

Kratki opis

Mega životna zaštita - ginko biloba
Izuzetna formula ginko bilobe u kombinaciji s još 15 najvažnijih antioksidansa (vitamini, minerali, biljke i aminokiseline). Ovaj nezaobilazni proizvod predstavlja životnu mega zaštitu i idealnog saveznika protiv starenja.

 

 

Retail cijena

185.00Kn

aminokiselina i vitamina namjenjena jacanju imuniteta.

Naziv

Culevit

   

Cijena

158.67Kn

   

Kratki opis

Culevit jacanje imuniteta imunitet
Mješavina aminokiselina i vitamina namjenjena jacanju imuniteta. Posebno se preporucuje osobama oslabljenog imuniteta te osobama sklonim infekcijama.

   

Retail cijena

119.00Kn

za regulaciju vrijednosti kolesterola i šecera

Naziv

Cholestone

   

Cijena

162.67Kn

   

Kratki opis

Za zdrav krvožilni sustav (dodaci prehrani)
Ova formula sadrži prirodni izvor Omega 3 i 6 masnih kiselina iz lanenog ulja, jabucni pektin, krom, cešnjak, lecitin te vitamine C i E. Ovi visoko aktivni nutrijenti nužni su kod prevencija nastajanja aterosklerotskih nakupina na krvnim žilama, za regulaciju vrijednosti kolesterola i šecera, te za ukupno zdravlje krvožilnog sustava.

   

Retail cijena

122.00Kn

Naziv

OxyMax

   

Cijena

326.67Kn

   

Kratki opis

Biološka formula stabiliziranog kisika za dodatnu opskrbu organizma kisikom.

   

Retail cijena

245.00Kn

za Bolesti zglobno-koštanog sustava

Naziv

Joint ProteX

   

Cijena

318.67Kn

   

Kratki opis

Joint Protex - Najkompleksniji preparat za zdravlje zglobova na hrvatskom tržištu( dodaci prehrani)
Bolesti zglobno-koštanog sustava medu najcešcim su razlozima za posjet lijecniku u razvijenim zemljama. Ucestalost ovih bolesti može se objasniti sve dužim životnim vijekom, ali i suvremenim nezdravim nacinom života te štetnim utjecajima iz okoline.
Eak 40% Europljana ima neki oblik oboljenja zglobno-koštanog sustava.
Svim ovim bolestima zajednicka su dva simptoma: karakteristicna bol i ogranicenje pokreta u zahvacenom zglobu.

   

Retail cijena

239.00Kn

   

natrag na proizvode

Naši se proizvodi ističu visokom biološkom aktivnošću objedinjujući tradicionalna iskustva s najnovijim znanstvenim dostignućima.

Proizvode se najsuvremenijom tehnologijom u skladu sa standardima dobre farmaceutske proizvođačke prakse (GMP) te pod kontrolom FDA (Food and Drug Administration) - krovne organizacije za kontrolu prehrambenih i farmaceutskih proizvoda.

Svi proizvodi imaju dozvolu Ministarstava zdravstva Republike Hrvatske!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Electronics ;;

alkalizirana voda

Aquarion ima jedinstveno djelovanje: može razdvojiti vodu na alkaliziranu i zakiseljenu.

 

bioharmoneks,elektronika za zdravlje

Bio-Harmonex BH2

Terapija pulsirajucim elektromagnetskim poljem stimulira i pomaže u održanju elektricnog naboja koji imaju zdrave stanice, što pomaže u smanjenju stope stanicne smrti, a istodobno povecava i ubrzava metabolizam i sposobnost stanica da se obnove i pomlade.

Communiguard - Zaštita od elektrosmoga

Communiguard - Zaštita od elektrosmoga