Zivi zdravo budi 'fit'

ZDRAVLJE JE BOGATSTVO ...zastitite ga

 

visokokvalitetni dodaci prehrani na biljnoj bazi

Linkovi

 

Cinjenica da dobro zdravlje ovisi o dobroj prehrani opce je priznata!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aquarion aktivator vode

Cijena: 11450,00kn


70-98 % živih organizama cini voda, stoga je njena uloga u životu na Zemlji nezamjenjiva. Glavnu ulogu u ocuvanju zdravlja prema tome ima sadržaj vode u tijelu.

 Voda pomaže apsorpciju hranjivih sastojaka, otapa i uklanja iz tijela produkte metabolizma, ima važnu ulogu u održavanju tjelesne temperature (isparavanje, znojenje), štiti naše najvažnije organe, regulira razinu elektrona i protona u stanicama i nezamjenjiva je u mnogim drugim fiziološkim procesima.

U nedostatku unosa od samo dvije litre vode, covjek ce umrijeti od žedi. Dakle voda nije samo temelj organizma, ona je kljucna u održavanju osjetljive tjelesne ravnoteže.

Aquarion ima jedinstveno djelovanje: može razdvojiti vodu na alkaliziranu i zakiseljenu.

Uređaj proizvodi ioniziranu vodu tako da prvo nekoliko puta profiltrira vodu iz slavine, zatim uklanja klor i na kraju vodu razdvoji procesom elektrolize. Na taj način dobivamo alkaliziranu i zakiseljenu vodu. Naše tijelo je prirodno blago alkalno, pa ionizirana alkalizirana voda ne samo da nema štetno djelovanje, već predstavlje potporu normalnom funkcioniranju organizma.

Zakiseljena  voda ima isključivo vanjsku uporabu – može se koristiti za dezinfekciju površina, bez korištenja dodatnih kemikalija.

Tijelo može na jedinstven način iskoristiti ioniziranu vodu. Molekule H2O u vodi prijanjaju jedna uz drugu. Te skupine molekula vode nazivaju se klasteri. U “običnoj” vodi klaster čini 12-18 molekula vode, dok ionizirana voda ima heksagonalne klastere sa samo 6 molekula vode. Ovakva manja struktura ioniziranoj vodi omogućava lakši ulaz u stanice od “normalne” vode. Struktura klastera nastaje tijekom ionizacije. Na taj način se 6 puta povećava  hidracijska sposobnost vode, jer se lakše apsorbira, lakše prodire u stanice, što znači da se lakše može iskoristiti.

Bio-Harmonex BH2

Cijena: 3777,00kn

Detaljan opis:

Terapija pulsirajucim elektromagnetskim poljem stimulira i pomaže u održanju elektricnog naboja koji imaju zdrave stanice, što pomaže u smanjenju stope stanicne smrti, a istodobno povecava i ubrzava metabolizam i sposobnost stanica da se obnove i pomlade.

Informacija koja može pokrenuti procese samo-regulacije ima najveci efekat ako je prirodna (kao na primjer ljekovito bilje i njegove iscrpine) i ako je replika procesa koji se odvijaju u prirodi kao što je pulsirajuce magnetno polje koje odašilje specificne frekvencije, a one potom izazivaju efekat rezonancije (zajednicko vibriranje na istim frekvencijama).

Dr. Albert Abraham je u svome dugogodišnjem radu došao do zakljucka da ťbolest treba promatrati kao promjenu u rasporedu i broju elektrona u molekulama, a koja ima za posljedicu promjenu molekularne strukture stanice. Ova promjena kasnije postaje vidljiva pod mikroskopom kao promjena pojedinih stanica.

Naime, frekvenciju koje imaju zdrave stanice našeg organizma ometaju nebrojeni štetni utjecaji okoline (od elektromagnetskih polja, visokonaponske struje, mikrovalnih pecnica, televizora, racunala i mobitela do otrovnih kemikalija, virusa, bakterija i gljivica). Na primjer, toksini koji ulaze u organizam imaju svoju frekvenciju s kojom tijelo nije u rezonanciji.

Tako toksini svojom frekvencijom ometaju frekvencije tkiva i organa, stvarajuci disharmoniju, neravnotežu i kaos. Ova disharmonija negativno utjece na tjelesne funkcije, zdravlje i samu homeostazu organizma.

BioHarmonex proizvodi vanjsko elektromagnetsko polje, cime utjece na prirodno elektromagnetsko polje koje proizvode odredena tkiva u tijelu i stimulira ga, te na taj nacin povecava prirodnu funkciju metabolizma i mogucnost regeneracije (samoizlijecenja) organizma.

 

 

Communiguard - Zaštita od elektrosmoga

Communiguard - Zaštita od elektrosmoga
U svakodnevnom životu rijetko se odvajamo od elektricnih uredaja. Svi kucanski aparati, televizori, racunala, laptopi i, najcešce korišteni, mobiteli (koje uvijek držimo blizu tijela!) okruženi su magnetskim poljima. Ta polja, posebice ako smo s njima dugorocno u kontaktu, utjecu na naš organizam. Mogu promijeniti ciklus spavanja/budnosti i cesto se smatraju krivcima za druge negativne ucinke, npr. glavobolje, iritacije, kronican umor itd.
COMMUNIGUARD je informaticki obradena folija, temeljena na principima biofizike, koja može pomoci u zaštiti našeg tijela od gore navedenih ucinaka elektromagnetskog polja.
COMMUNIGUARD daje kontinuirani ucinak, ne treba ga puniti, a treba ga promijeniti samo ako se ošteti folija. Na isti se nacin može staviti na druge elektricne aparate ili u auto.

Communiguard
  kom 130Kn

 

 

 

www.telfund.com