Zivi zdravo budi 'fit'

ZDRAVLJE JE BOGATSTVO ...zastitite ga

 

visokokvalitetni dodaci prehrani na biljnoj bazi

Linkovi

 

Cinjenica da dobro zdravlje ovisi o dobroj prehrani opce je priznata!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

aktivator metabolizma

 

Dnevni aktivator metabolizma mršavljenje
Aktivni sastojci pospješuju izmjenu tvari te poboljšavaju prokrvljenost probavnih organa, cime doprinose svakodnevnom optimalnom radu probavnog sustava.

Slim formula
  90 tabl. 169Kn  

za mrsavljenje

Uz Trimex mrsavimo i bez odricanja UH u prehrani(riza,kruh,tjestenina,krumpir..)

Svaki visak UH sagorjet ce u obliku topline,bez slaganjau rezervnu mast!

Jednu jusnu zlicu Trimex-a pomijesati sa casom vode i popiti nekoliko sati nakon zadnjeg obroka ili prije spavanja.  

Trimex (za mršavljenje)
Trimex osigurava optimalnu kolicinu prirodnih biološki aktivnih sastojaka nužnih za mršavljenje i ocuvanje zdravlja. Trimex djeluje trostruko:
1. smanjuje apetit
2. detoksificira jetru i probavni sustav
3. ubrzava metabolizam

Trimex WMS
  473 ml. 219Kn  

više...

Trimex sadrži aminokilseline koje stimuliraju leptin(hormon masnog tkiva)U mnogobrojnim istrazivanjima jasna je uloga ovoga hormona pa je poznat kao hormon koji mobilizira masnoce.Aminokiseline pomazu u stvaranju HDL-a koji djeluju kao antioksidanti,pomazu u odrzavnju zdrave hrskavice,poticu detoksikaciju i izmjenu tvari.

Bitni su za zdravlje jetre koja je kljucni organ za metabolizam masti-ona je sposobna razgraditi masnocu,a trimex pomaze jetri u metabolizmu masti i uklanjanju toksina koji nastaju u metabolickim procesima.

Trimex sadrzi i prirodan sastojak biljke Garcinia cambogia koji inhibira kljucni enzim(smanjuje sintezu masnih kiselina iz glukoze za 88%,iz piruvata za 70% )lipogeneze tj. tvrde masti hidroksicitrat-HC koji dodatno potice potrosnju energije skladistene u masnom tkivu.

HC povecava i kolicinu glikogena(mobilizacija masnih kiselina iz smedjeg tkiva-glikogen u jetri-brzo sagorjevanje )Naime, jednom kad je blokirana pretvorba ugljikohidrata(UH) u masti,tijelo se rijesava preostalih UH tako da ih sagorjeva u toplinu. Rezerve glikogena su popunjene,sinteza masti blokirana,a krajnja poruka tijelu je da prestane jesti-smanjuje se apetit.

U danasnjem sjedilackom nacinu zivota,kada koristimo minimalne kolicine energije,tijelo se suocava sa viskom energije' iz hrane,koju onda smjesta u rezervu u tzv. smedju mast.Upravo je sposobnost stimuliranja procesa termogeneze u organizmu kljucna za trosenje tih rezervi.U normalnim okolnostima ta se mast moze potrositi ili gladovanjem ili tjelesnom aktivnoscu. S obzirom na konstantni manjak tjelesne aktivnosti ,kod sve veceg broja ljudi,koristenje aktivatora masti poput Trimexa predstavlja revolucionarni program kontrole tezine.