Zivi zdravo budi 'fit'

ZDRAVLJE JE BOGATSTVO ...zastitite ga

 

visokokvalitetni dodaci prehrani na biljnoj bazi

Linkovi

 

Cinjenica da dobro zdravlje ovisi o dobroj prehrani opce je priznata!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CaliVita  International  je multinacionalna kompanija koja s bavi proizvodnjom i distribucijom visokokvalitetnih dodataka prehrani čija upotreba predstavlja važan dio očuvanja našeg zdravlja.

Dodaci prehrani su hranjive tvari koje su koncentrirani izvori hranjivih sastojaka ili druge tvari sa prehrambenim ili fiziološkim funkcijama, same ili u kombinacijama, u doziranom obliku, sa svrhom da dodatno obogate unos hranjivih sastojaka u uobičajenoj prehrani."

 

CaliVita international promovira zdrav način života koji se, pored redovite tjelesne aktivnosti, temelji na zdravoj i uravnoteženoj prehrani kao nužnom preduvjetu unapređenja zdravlja čovjeka 21. stoljeća.

Vrhunska kvaliteta naših proizvoda je jamstvo Vašeg zdravlja

 

Naši se proizvodi ističu visokom biološkom aktivnošću objedinjujući tradicionalna iskustva s najnovijim znanstvenim dostignućima.

Proizvode se najsuvremenijom tehnologijom u skladu sa standardima dobre farmaceutske proizvođačke prakse (GMP) te pod kontrolom FDA (Food and Drug Administration) - krovne organizacije za kontrolu prehrambenih i farmaceutskih proizvoda.

Svi proizvodi imaju dozvolu Ministarstava zdravstva Republike Hrvatske!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ubrzani način života donosi sa sobom i sve veći broj štetnih utjecaja na čovjeka,stres,zagadjenost okoline,obezvrijedjenost hrane konzervansima,umjetnim bojama,pesticidima,te industrijskom preradom i termičkom obradom-to sve mogu biti uzročnici oboljenja.

 

Znanstvene studije potvrdile su da pravilna prehrana i adekvatan unos nutrijenata mogu pomoći u optimiziranju zdravlja i zaštiti od različitih bolesti, uključujući srčane bolesti, osteoporozu, maligne bolesti pa čak i neke porođajne defekte.